2018-07-03 / 2019-07-02: Luuk’s 2e jaar

Time flies, when you’re having fun. Zo gaat het ook met de het groeien van onze kleinzoon Luuk. Na een minder prettige start gaat het met mam weer een stuk beter en ook Luuk is zeker niet blijven stilstaan.
De lig- en draaiperiode is voorbij en met het kruipen en later lopen is er wat meer aandacht nodig voor zijn ontdekkingsreizen door woonkamer, keuken, tuin en schuur. Hij vindt meehelpen erg leuk, zit er graag midden tussenin en ook op de kinderopvang zijn de eerste vriendjes gemaakt: Ole en Anne zijn favoriet.
Ook het 1e bezoek aan het Pakhuis van Sinterklaas heeft hij rustig en gelaten over zich heen laten gaan. Dit jaar nog niets bang voor de Sint en de Pieten. Auto’s, Bus, Vrachtwagens en Tractoren zijn z’n favoriet en ook de dieren vind hij leuk om naar toe te gaan.
Met zee, zand en strand en zwemmen kan hij zich ook goed bezig houden.