2018-09-30 Rugen

Na herstel van een enkeloperatie en -revalidatie gedurende het 1e halfjaar van 2018 hebben we  vanaf medio 2018 het wandelen weer opgepakt en enkele tochten gemaakt in de regio en enkele stadswandelingen gedaan.
Aan de slag met de vakantieplanning kwam Noord-Duitsland in beeld  en omdat het gebied ons nogal aansprak en we gecharmeerd waren door de diverse (duitse) documentaires over dit Noord-Duitse kustgebied hebben we besloten er een vakantie aan te wagen.
Mooie reis door West-Duitsland naar dit uitnodigend kustgebied, met uitgestrekte stranden en (krijt)rotsen, kleine dorpjes en gehuchten. Ook de  natuurgebieden aan de rand van de Oostsee en de Hiddensee en kleine steden maakten dit een vakantie die zeer de moeite waard was en we een nieuw bezoek aan dit deel van Duitsland zeker zullen overwegen.
Hieronder een impressie van de streek en het Eiland.