2019-09-28 CANADA

Eindelijk was het dan zover. Na de voorbereidingen voor de big trip to Canada tijdens het voorjaar en de zomer, zoals het boeken van de reis, regelen van de auto, inclusief All Risk toestanden, het reserveren van de diverse Airbnb’s, het plannen van de reisroute en uitzoeken van de te bezichtigen bezienswaardigheden, ook het voorbereiden van (onze aanwezigheid en geschenk voor) de bruiloft, kon op 05-09 onze reis starten vanaf schiphol.
Rik, Christel, Remy en Brit waren al vanaf ca medio augustus met vakantie in Canada en zouden 04-09 het huisje in Sarnia opwarmen. Ron en Sonja zijn 04-09 vertrokken vanaf Schiphol, Jessie komt 04-09 vanuit London en wij hadden vandaag onze vlucht naar Toronto.
Op 07-09 is de bruiloft van Cody en Shauna, waarna we enkele dagen in Sarnia verblijven. Voor Rik en familie en voor Jessie is het dan alweer voorbij. Daarna zouden Sonja en Ron via Amerika naar het noorden van Canada rijden en wij, Paul, Tiny en ik, hadden gepland om via Tobermory naar Manitoulin te rijden en van daaruit via West-Nipissing naar Sunny Hill Resort nabij Barry’s Bay , dichtbij Algonquin Parc, waar we Sonja en Ron weer zouden treffen en samen 2 dagen op het park zouden blijven.
Vanaf Sunny Hill gaan Sonja, Ron en Paul terug naar onze zus Miep in Burlington en wij vervolgen onze tocht door NO-Canada via Ottawa en Montreal om dan via Kingston onze route naar Burlington rond te maken.
Al met al een trip van 3699 Km, heerlijk afgelegd in een Toyota Highlander.
Met ruim 1750 foto’s is het lastig om beperkt te blijven in de weergave. Onderstaand toch een weergave van de opgedane indrukken per gebeurtenis, stad of bezienswaardigheid.
Een mooie reis, fijn om met de familie de bruiloft te vieren van een kind van onze zus en om daarna nog een mooie tijd vakantie door te brengen in het land, waar zij al ruim 35 jaar wonen.

2019-09-05 tm 2019-09-10 Bruiloft-Sarnia-Camlachie Beach

2019-09-11 Overnachting Lions Head nabij Tobermory

2019-09-12 + 13 Gore Bay opManitoulin Island